catering in regio harderwijk

 neem contact op met VANDENBERG 

Catering VANDENBERG

voor middelgrote en grotere groepen

Voor al uw vragen/opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst! Wilt u meer weten dan kunt u via de bovenstaande button het vragenformulier invullen. Voor overige contactinformatie verwijzen wij u naar onze contactgegevens hieronder. Graag tot snel!

Marconistraat 1   |   3846 AR Harderwijk   |   T. (0341) 460 404
Routebeschrijving
A28 vanaf Amersfoort

Neem op de A28 afslag 13 Lelystad / Harderwijk en sla bij de stoplichten linksaf op de N302 (richting Lelystad / Harderwijk). Houdt rechts aan en sla af richting industrieterrein Lorentz. Ga bij de stoplichten rechtsaf op de Newtonweg en neem de tweede rotonde links, naar de Lorentzstraat. Ga de eerste straat links (de Industrieweg) en neem dan de derde straat links (de Marconistraat). Direct rechts vindt u Catering van den Berg. U kunt parkeren tegenover het bedrijf.
Routebeschrijving
A28 vanaf Zwolle

Neem op de A28 afslag 13 Lelystad / Harderwijk en sla bij de stoplichten rechtsaf op de N302 (richting Lelystad / Harderwijk). Houdt rechts aan en sla af richting industrieterrein Lorentz. Ga bij de stoplichten rechtsaf op de Newtonweg en neem de tweede rotonde links, naar de Lorentzstraat. Ga de eerste straat links (de Industrieweg) en neem dan de derde straat links (de Marconistraat). Direct rechts vindt u Catering van den Berg. U kunt parkeren tegenover het bedrijf.


Routebeschrijving
N302 vanaf Flevopolder

U rijdt op de N302, de Knardijk, vanaf de Flevopolder. Na het Aquaduct houdt u rechts aan  richting industrieterrein Lorentz. Bij de tweede stoplichten slaat u linksaf op de Lorentzstraat. U neemt de derde straat rechts (de Voltastraat), aan het einde gaat u links (Industrieweg) en direct de eerste rechts (Marconistraat). Direct rechts vindt u Catering van den Berg. U kunt parkeren tegenover het bedrijf.