complete catering 

 totale ontzorging op uw event 

 

Overheerlijk, op uw gewenste locatie


Wilt u het een keer echt goed voor elkaar hebben? Wij verzorgen alle catering compleet voor u, met een gevarieerd assortiment aan producten. Wij nemen alle zorg uit handen en laten het in goede orde verlopen. Bekijk hierboven onze uitgebreide mogelijkheden qua catering. En heeft u aanvullende wensen? Neem gewoon even contact op! Dan kunnen we zien wat er mogelijk is. Eet smakelijk alvast!
 

9 categorieën  Kies hieronder uw gewenste optie voor catering.

Warm en koud buffet


U kunt naar eigen smaak en keuze onbeperkt opscheppen van verschillende gerechten. Volledig afgestemd op uw wensen en budget, all inclusive voor een vaste prijs.
›  15 arrangementen

BBQ arrangementen


Kiest u voor een bourgondische barbecue, of live cooking? Wilt u een buurtbarbecue geven met een speciaal thema? Catering VANDENBERG kan het allemaal voor u realiseren.
›  6 arrangementen

Hapjes- en partycatering


Wilt u een warm borrelhapje of een lekkere amuse op uw feest, partij of evenement? We kunnen diverse soorten partyhapjes of amuses voor u klaar maken.
›  8 arrangementen

Lunch en brunch


Ook voor lunch/brunch kunt u ons inschakelen! Wij bereiden het ontbijt of de lunch zorgvuldig en met grote zorg voor. Daarnaast zetten wij het buffet zo klaar dat u direct kunt beginnen met eten.
›  3 arrangementen

Bedrijfscatering


Van ontbijt op kantoor tot complete buffetten voor uw personeel, wij zijn specialist in catering op de werkvloer! Ontdek de vele mogelijkheden die VANDENGBERG biedt.
›  6 categorieën

Biertap huren


Heeft u binnenkort een feestje te vieren? Huur bij Catering VANDENBERG een biertap met alles erop en eraan! Inclusief glaswerk en wij bezorgen en halen kosteloos binnen de regio.
 


 
 

Mobiel café op locatie?

rent a pub!

Een sfeervolle pub binnen 1 uur op locatie! In heel Nederland te plaatsen: full-service concept, tegen een all-inclusive prijs.