Complete catering  

 Overheerlijk, op uw gewenste locatie

bij Catering Van den Berg Harderwijk

 
Even geen drukte maar wel alles goed voor elkaar willen hebben? Wij verzorgen alle catering vanuit ons bedrijf in Harderwijk compleet voor u, met een gevarieerd assortiment aan producten. Wij nemen graag alle zorg uit uw handen en laten het in goede orde verlopen. Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment aan catering. En heeft u aanvullende wensen? Neem gewoon even contact op! We spreken de mogelijkheden graag met u door.
​​​​​​​

Eet smakelijk alvast!


Buffetten  -  Lunch  -  Brunch  -  BBQ  -  HapjesWarm en koud buffet 


Een compleet verzorgd buffet voorzien van heerlijke warme- en koude gerechten. Volledig afgestemd op uw wensen en budget, all inclusive voor een vaste prijs.
›  15 arrangementen

Lunch en brunch


Ook voor lunch/brunch kunt u ons inschakelen! Wij bereiden onze lunches zorgvuldig en met grote zorg voor. Heerlijk vers gebakken broodjes belegd met diverse soorten beleg.
  6 arrangementen​​​​

BBQ arrangementen


Kiest u voor een bourgondische barbecue, of live cooking? Wilt u een buurtbarbecue geven met een speciaal thema? Catering Van den Berg kan het allemaal voor u realiseren.
›  6 arrangementen

Bedrijfscatering


Van lunch op kantoor tot een heerlijk overwerkbuffet voor uw medewerkers, wij zijn specialist in catering op de werkvloer! Ontdek de vele mogelijkheden die Van den Berg biedt.
›  6 categorieën

Hapjes & Partycatering


Wilt u een warm borrelhapje of een lekkere amuse op uw feest, partij of evenement? We kunnen diverse soorten partyhapjes of amuses voor u klaar maken.
›  arrangementen

Bar of Biertap huren


Heeft u binnenkort een feestje te vieren? Huur bij Catering Van den Berg een biertap met alles erop en eraan! Inclusief glaswerk en wij bezorgen en halen kosteloos binnen de regio Harderwijk.
› 
 

Heerlijke dag varen op het water?

Sloepverhuur!

Geniet tijdens het uitwaaien van een hapje en drankje! Kijk bij onze arrangementen voor de mogelijkheden; full-service concept, tegen een all-inclusive prijs.​​​​​​​