Op het water

met Catering VANDENBERG

Een fantastische dag op het water!


Op zoek naar een unieke locatie voor uw klanten / relatiedag of wilt u samen met uw medewerkers strijden om de felbegeerde bokaal "winnaar 2020" tijdens uw teambuildingsdag?
Dat kan bij Catering Vandenberg!


Bottervaren

Botter varen op het golvende schuim van de voormalige Zuiderzee onder genot van een hapje en drankje. Ontdek de uitgebreide arrangementen voor een gezellig dagje uit op het water.


Luxe dag op het water

Een geheel verzorgde dag of avond samen met medewerkers, klanten of relaties. Wij bieden full service voor uw evenement.​​​​​​​
 ​​​​​​​Teambuilding

Ook voor teambuilding bent u bij Catering Van den Berg bij het juiste adres! Gaat uw team naar huis de fel begeerde bokaal ?​​​​​​​
Vergaderen op het water

Een keer op een ander plek vergaderen dan die saaie vergaderzaal of vanuit huis? Dan is vergaderen op het water de uitkomst! Met een mooi uitzicht over het Veluwemeer onder genot van een heerlijke lunch. Dat kan bij Catering Van den Berg!


Relatiedag 

Op zoek naar iets speciaals voor uw klanten / relaties? Waar ze nog lang over zullen napraten?

Vraag naar de mogelijkheden.Kerstfeest op partyschip

U bent op zoek naar een unieke locatie. voor een gezellig kerstfeest?  Stap dan samen met uw medewerkers aan boord van ons 'partyschip'. Compleet verzorgd, met een heerlijk kerstbuffet, gekoelde dranken, kerstaankleding  en muziek.  


 

Heerlijke dag varen op het water?


Nu ook sloepverhuur!​​​​​​​


Geniet tijdens het uitwaaien van een hapje en drankje! Kijk bij onze arrangementen voor de mogelijkheden; full-service concept, tegen een all-inclusive prijs.