Op het water

met Catering VANDENBERG

Een fantastische dag op het water!


Op zoek naar een unieke locatie voor uw klanten / relatiedag of wilt u samen met uw medewerkers strijden om de felbegeerde bokaal "winnaar 2020" tijdens uw teambuildingsdag?
Dat kan bij Catering Vandenberg!


Bottervaren

Botter varen op het golvende schuim van de voormalige Zuiderzee onder genot van een hapje en drankje. Ontdek de uitgebreide arrangementen voor een gezellig dagje uit op het water.


Luxe dag op het water

Een geheel verzorgde dag of avond samen met medewerkers, klanten of relaties. Genieten van het mooie uitzicht en de heerlijke hapjes en dranken. Wij bieden full service voor uw evenement.​​​​​​​


 ​​​​​​​Teambuilding

Ook voor teambuilding bent u bij Catering Van den Berg bij het juiste adres! Gaat uw team naar huis met de fel begeerde bokaal? Speciaal voor bedrijven hebben wij diverse arrangementen samengesteld. ​​​​​​​


Vergaderen op het water

Een keer op een ander plek vergaderen dan die saaie vergaderzaal of vanuit huis? Dan is vergaderen op het water de uitkomst! Met een mooi uitzicht over het Veluwemeer onder genot van een heerlijke lunch. Dat kan bij Catering Van den Berg! Vraag naar de mogelijkheden!


Relatiedag  

Op zoek naar iets speciaals voor uw klanten en relaties? Waar ze nog lang over zullen napraten? Bottervaren is een unieke ervaring. We varen met de boot langs onbewoonde eilandjes op het veluwemeer. Geniet tijdens het uitwaaien van een hapje en een drankje!​​​​​​​


Kerstfeest op partyschip

U bent op zoek naar een unieke locatie. voor een gezellig kerstfeest?  Stap dan samen met uw medewerkers aan boord van ons 'partyschip'. Compleet verzorgd, met een heerlijk kerstbuffet, gekoelde dranken, kerstaankleding  en muziek.  


 

Heerlijke dag varen op het water?


Nu ook sloepverhuur!​​​​​​​


Geniet tijdens het uitwaaien van een hapje en drankje! Kijk bij onze arrangementen voor de mogelijkheden; full-service concept, tegen een all-inclusive prijs.