compleet ​​bedrijfsfeest

wij verzorgen de gehele dag of avond

8 categorieën  Kies hieronder uw gewenste optie voor een bedrijfsfeest.

bar huren (rent-a-pub)


Een sfeervolle pub binnen 1 uur op locatie! In heel Nederland te plaatsen: full-service concept, tegen een all-inclusive prijs. Ontdek Rent-a-Pub, een uniek concept van Catering VANDENBERG.

compleet bedrijfsfeest


Wilt u een geheel verzorgde dag of avond samen met uw collega’s of relaties? Wij bouwen uw bedrijfshal of kantoor compleet om tot een unieke feestlocatie. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

luxe dag op het water


Een compleet verzorgde dag op het water, inclusief uitgebreide catering of een bbq op het eiland. I.s.m. het voormalige stoomschip de Hydrograaf of het luxe partyschip de Abel Tasman.

beachparty


Zomerse cocktails en muziek, de pub is geopend voor heerlijke gekoelde dranken waar u onbeperkt gebruik van kunt maken en de kok zal heerlijke vis- en vleesgerechten bereiden!

botter varen


Botter varen op het golvende schuim van de voormalige Zuiderzee onder genot van een hapje en drankje. Ontdek de uitgebreide arrangementen voor een gezellig dagje uit op het water.

zeilwedstrijd


Compleet verzorgd voor één vaste prijs. Geniet van het mooie uitzicht over het Veluwemeer en Harderwijk vanaf het water. Tijdens de tocht kunt u het roer overnemen en helpen bij het zeilen!

kerstfeest


Wij toveren uw loods, buitenterrein, kantine of het magazijn om naar een sfeervolle locatie voor uw kerstborrel. We denken graag met u mee in het organiseren van een originele kerstborrel 2019! 

apres-ski, koek & zopie


Ook voor een après skifeest bent u bij ons aan het juiste adres! We richten de Rent-a-Pub in complete après skistijl in. U krijgt een compleet verzorgd winters arrangement bij u op locatie!


 

De leukste opties voor uw bedrijfsfeest


Een geheel verzorgde dag of avond samen met medewerkers, klanten of relaties? Wij bieden full service voor uw evenement. Wat dacht u van een pub op uw locatie, een beachparty of een dag varen op een echte botter? Bekijk hierboven de diverse mogelijkheden.
 
 

Mobiel café op locatie?

rent  a pub!

Een sfeervolle pub binnen 1 uur op locatie! In heel Nederland te plaatsen: full-service concept, tegen een all-inclusive prijs.​​​​​​​