compleet ​​bedrijfsfeest 

 wij verzorgen de gehele dag of avond 

 

De leukste opties voor uw bedrijfsfeest


Een geheel verzorgde dag of avond samen met medewerkers, klanten of relaties? Wij bieden full service voor uw evenement. Wat dacht u van een pub op uw locatie, een beachparty of een dag varen op een echte botter? En naar wens bouwen wij uw bedrijfshal of kantoor compleet om tot een unieke feestlocatie. Neem vrijblijvend contact op voor maatwerk en bekijk hierboven de diverse mogelijkheden.
 

5 categorieën  Kies hieronder uw gewenste optie voor een bedrijfsfeest.

Botter varen


Botter varen op het golvende schuim van de voormalige Zuiderzee onder genot van een hapje en drankje. Ontdek de uitgebreide arrangementen voor een gezellig dagje uit op het water.

Zeilwedstrijd


Compleet verzorgd voor één vaste prijs. Geniet van het mooie uitzicht over het Veluwemeer en Harderwijk vanaf het water. Tijdens de tocht kunt u het roer overnemen en helpen bij het zeilen!

Luxe dag op het water


Een compleet verzorgde dag op het water, inclusief uitgebreide catering of een bbq op het eiland. I.s.m. het voormalige stoomschip de Hydrograaf of het luxe partyschip de Abel Tasman.

Beachparty


Zomerse cocktails en muziek, de pub is geopend voor heerlijke gekoelde dranken waar u onbeperkt gebruik van kunt maken en de kok zal heerlijke vis- en vleesgerechten bereiden!

Apres-ski, koek & zopie


Ook voor een après skifeest bent u bij ons aan het juiste adres! We richten de Rent-a-Pub in complete après skistijl in. U krijgt een compleet verzorgd winters arrangement bij u op locatie! 

Mobiel café op locatie?

rent  a pub!

Een sfeervolle pub binnen 1 uur op locatie! In heel Nederland te plaatsen: full-service concept, tegen een all-inclusive prijs.​​​​​​​