Compleet ​​bedrijfsfeest 

bij Catering Van den Berg Harderwijk


De leukste opties voor uw bedrijfsfeest

Een geheel verzorgde dag of avond samen met medewerkers, klanten of relaties? Wij bieden full service voor uw evenement. Wat dacht u van een pub op uw locatie, een gezellige winter BBQ of gewoon een compleet verzorgd stamppotbuffet. Naar wens bouwen wij uw bedrijfshal of kantoor compleet om tot een unieke feestlocatie.

Neem vrijblijvend contact op voor maatwerk en bekijk hieronder één van de vele mogelijkheden.
Barbecue op het werk


Samen met uw collega's de week afsluiten met een compleet verzorgde barbecue en een gekoeld drankje. Alles voor één vaste prijs, geen verassingen achteraf. All inclusive.

Bedrijfsfeest op locatie


Een themafeest, gezellige vrijdagmiddagborrel of een compleet verzorgd kerstfeest. Catering Van den Berg Harderwijk staat voor u klaar. 


​​​​​​​​​​​​​​

Familiedag


Een familiedag compleet verzorgd met catering,  onze Rent a Pub, kinderpaviljoen, springkussen, meubilair, feestelijke aankleding etc.
Het zal uw gasten aan niets ontbreken!

Food truck festival


Een gezellig foodtruck festival gewoon bij u op locatie. Vanuit diverse foodstands, Oud Hollandse haringkar bieden wij heerlijke gerechten aan. Voor ieder wat wils en naar wens in te vullen.

Beachparty


Zon, strand, gekoelde dranken en heerlijk eten maken uw feest tot een groot succes. Bovendien zorgen wij voor een gezellig kampvuur en kunt u genieten van het mooie uitzicht over het water!

Op het water


Een compleet verzorgde dag op het water, inclusief uitgebreide catering of een bbq op het eiland. Ideaal voor een relatiedag, teambuilding of bedrijfsuitje. Er zijn vele mogelijkheden!
 

Mobiel café op locatie?

rent  a pub!

Een sfeervolle pub binnen 1 uur op locatie! In heel Nederland te plaatsen: full-service concept, tegen een all-inclusive prijs.​​​​​​​