_________

Broodjes en lunch
​​​​​​​op kantoor bestellen

 

De lekkerste lunch op kantoor regelen? Van 'even lekker broodjes bestellen' tot compleet verzorgde, luxe aangeklede bedrijfslunches - het kan allemaal bij Catering VANDENBERG. Wij bieden een uitgebreid assortiment, dat ook nog eens compleet aan te passen is naar uw wens.


Bestel hieronder uw broodjes of lunch.

 

Broodjes bestellen


Gewoon lekker broodjes bestellen? Dat kan! We hebben schalen van 20 en 40 broodjes met luxe en royaal belegde broodjes - volledig naar wens aan te passen. De minimale bestelhoeveelheid is 20 broodjes. De schalen worden bezorgd in cateringdozen of op houten planken en op de gewenste plek voor u klaargezet. Liever een salade? Ook dat is mogelijk!

​​​​​​​

Lunch bestellen


De werkdag breken met een heerlijke lunch? Wij hebben 9 verschillende lunches in ons assortiment - te bestellen vanaf 10 personen. Alle lunches worden op de door u gewenste locatie bezorgd en voor u klaar gezet. Wij zorgen ervoor dat u daar zelf geen omkijken naar hebt. Maatwerk nodig? Neem contact met ons op, we denken graag mee!

“Ze droppen geen zak bolletjes bij de receptie, ​​​​​​​maar verzorgen prachtig gepresenteerde en smakelijke lunches”

_______

Presentatie
en maatwerk


Wij zetten uw lunch klaar waar u wilt en presenteren deze op mooie planken. Verzorgt u de lunch tijdens een voor u extra belangrijk event of moment? Dan zorgen we ervoor dat de lunch extra feestelijk in buffetvorm wordt gepresenteerd, met extra aankleding en indien gewenst op eigen tafels. U kunt kiezen uit ons standaard lunch assortiment of we kunnen een lunch op maat voor u maken. Bij deze lunch leveren we aardewerk borden en glaswerk. Deze manier van presenteren maakt van de lunch een extra speciaal moment.

Lunch bij Catering Vandenberg
De allerlekkerste
break van uw
werkdag
.