_________

Bedrijfslunch of maaltijd
op kantoor bestellen

 

Catering VANDENBERG verzorgt complete bedrijfslunches en maaltijden. Wij bieden een uitgebreid assortiment, dat ook nog eens compleet aan te passen is naar uw wens. Wilt u andere broodjes in de lunch? Heeft u een specifieke dieetwens of allergie? We kunnen overal rekening mee houden.

.

_____________________

 

Bezorging en presentatie


Bij Catering VANDENBERG bezorgen we al onze lunches en maaltijden en zetten ze klaar waar u ze wilt presenteren. Ze worden mooi gepresenteerd op planken en de warme lunchgerechten worden geleverd in chafing dishes die het goed warm houden. Deze lunches en maaltijden zijn perfect als een culinaire onderbreking van een vergadering of intensieve training. Maar ze kunnen natuurlijk ook besteld worden om gasten een warm welkom te heten met een perfect verzorgde lunch. Of als gewaardeerde traktatie voor je medewerkers.

Lunch bij meeting of event


Verzorgt u de lunch tijdens een voor u belangrijk event of moment? Dan zorgen we ervoor dat deze feestelijk wordt gepresenteerd. Hiervoor nemen we diverse aankleding mee en indien gewenst eigen buffettafels. De lunch wordt dan in buffetvorm gepresenteerd en sfeervol en feestelijk aangekleed. U kunt kiezen uit ons standaard lunch assortiment of we kunnen een lunch op maat voor u maken. Bij deze lunch leveren we aardewerk borden en glaswerk. Deze manier van presenteren maakt van de lunch een extra speciaal moment.

'Ze droppen geen zak bolletjes bij de receptie, maar verzorgen prachtig gepresenteerde en smakelijke lunches.'

_______

Broodjeschalen


Gewoon een lekker broodje bestellen? Dat kan! We hebben schalen van 20 en 40 broodjes met luxe en royaal belegde broodjes. Ook hier geldt dat we deze kunnen aanpassen naar uw wens. De minimale bestelhoeveelheid is 20 broodjes. Onze broodjesschalen worden bezorgd in onze cateringdozen of op houten planken en ze kunnen op iedere gewenste locatie bezorgd worden. Ook deze broodjesschalen zullen we op de door u gewenste plek voor u klaar zetten.

Maaltijdsalades


Naast onze lunches of broodjesschalen kunnen er éénpersoons maaltijdsalades besteld worden. De salades zijn alleen te bestellen als aanvulling op een lunch of broodjesschaal. De maaltijdsalades zijn per persoon te bestellen. Voor meer personen een maaltijdsalade toevoegen? Dat kan natuurlijk ook. Dan maken we naast de bestelde lunch een mooi opgemaakte schaal met daarin de maaltijdsalade naar keuze. Natuurlijk worden er (disposable) borden en bestek bij geleverd.

Maaltijden (overwerk)


Een voedzame maaltijd, te bezorgen op iedere locatie. Aan het werk tot in de late uren of een afspraak die in de avonduren plaats vindt? Daarvoor bieden onze maaltijden een perfecte oplossing. We hebben verschillende voedzame en gezonde maaltijden in het assortiment die ervoor zorgen dat ook wanneer je in de avonduren werkt toch een normale maaltijd kunt eten. Een mooie manier om bij te dragen aan het welzijn en productiviteit van je medewerkers.