Zeilwedstrijd met uw collega's


Gaat u samen met uw collega's de strijd aan tegen het ander team van uw bedrijf.? En mag uw team zich einde van de dag de winnaar van de dag noemen?


 Het kan allemaal bij Catering Vandenberg 

Een compleet verzorgde dag of avond voor één vaste all-in prijs.

Het arrangement met zeilwedstrijd is een zeer uitgebreid arrangement! U wordt met uw gezelschap ontvangen in de Catharinakapel in Harderwijk met koffie / thee en ouderwetse krentenwegge met roomboter. Erkende stadsgidsen halen u op voor een wandeling, de zogenaamde ‘haringtocht’ en brengen u vervolgens naar de botters die voor u klaar liggen in de oude vissershaven van Harderwijk. We vertrekken vanuit de haven om het ruime sop te kiezen. Na het hijsen van de zeilen gaan we haringhappen met een schippersborrel.
"Tijdens deze tocht kunt u het roer overnemen en helpen bij het zeilen!"

U kunt genieten van het mooie uitzicht over het Veluwemeer en Harderwijk vanaf het water. U proeft de gezellige sfeer van vroegere visserij onder het genot van koele drankjes waar u onbeperkt gebruik van kunt maken. We varen naar het Pierland (tussen Harderwijk en Elburg) waar een heerlijke lunch klaar zal staan. Er zal ruim voldoende eten zijn voor iedereen.

Na de lunch is er geen tijd om uit te buiken, maar is het tijd voor het sportieve gedeelte van de dag met competitief element, waarbij er natuurlijk volop ruimte is voor gezelligheid en ontspanning. U bent getuige van een schouwspel dat u mee terugneemt in de tijd. De schepen zijn meer dan 100 jaar oud en roepen beelden op van een lang vervlogen tijd waar de moderne techniek nog niet zijn intrede had gedaan. Aan boord van het schip van jouw keuze wordt u begeleid door ervaren schippers en matrozen die u graag laten meedelen in hun wedstrijdbeleving. Iedereen is welkom om aan te pakken. Taken volop, kunt u goed samenwerken in een team, of heeft u scherpe ogen en concentratie?

Bent u snel of sterk of goed in het motiveren van groepen? Voor allemaal is er een passende taak te vervullen. De race wordt gevaren op het Veluwemeer met zeilschepen die plaats bieden voor 12 gasten. Zeilervaring is niet nodig: aan boord van ieder schip is een ervaren matroos aanwezig, die u zal instrueren. Na de wedstrijd vieren we feest op het eiland met een gezellige babecue. Tijd voor muziek, dansen, sterke verhalen, grappen en grollen en een lekker slaapmuts. Zeevarenden zijn al sinds mensenheugenis beroemd (berucht…) om hun feestkwaliteiten. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.