Open dag

bij Catering Van den Berg Harderwijk

Laat uw bedrijf zien met een open dag!


Een open dag is de perfecte manier om klanten en relaties, maar ook vrienden en familie, kennis te laten maken met uw bedrijf.


Wij maken er een feestelijke aangelegenheid van met mooie aankleding, lekker eten en heerlijk gekoelde dranken bij u op locatie.


Er is veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld ook aan een foodtruck festival, rent a bar of walking dinner. Wij regelen het voor u!


All inclusive, tegen een vast bedrag. 

Rent a pub


Onze Rent a Pub is een een compleet ingerichte kroeg. Heerlijke gekoelde dranken, verse koffie of thee wat u wenst. Wij hebben 2 Pub's in bezit: een gezellig oudbruin café en een strakke evenementenbar, voor ieder wat wils.

Food truck festival


Een gezellig foodtruck festival gewoon bij u op locatie. Vanuit diverse foodstands, Oud Hollandse haringkar bieden wij heerlijke gerechten aan. Voor ieder wat wils en naar wens in te vullen. Vraag naar de mogelijkheden!

Walking dinner


Ook wel een lopend buffet genoemd, is een diner in beweging. Er worden meerdere kleine hapjes uitgeserveerd, zowel warm als koud. Deze kunnen uit de hand gegeten worden of met een lepel of vorkje.