Overwerk buffet

bij Catering Vandenberg

Veluws buffet
  • Varkensfilet in champignonroomsaus
  • Gegrilde rollade in zigeunersaus
  • Gehaktballetjes in satésaus
  • Gebakken aardappelen
  • Warme groenten
  • Stokbrood met kruidenboter
  • Mayonaise
Chinees buffet
  • Babi Pangang
  • Kipsaté in satésaus
  • Atjam Ketjap
  • Nasi
  • Hete boontjes
  • Kroepoek
  • Sambal
Schnitzel buffet
  • Kipschnitzel
  • Varkensschnitzel
  • Gebakken aardappelen
  • Doperwten
  • Gemengde Hollandse sla
  • Gebakken uien en champignons (topping)
  • Zigeunersaus (topping)
  • Champignonsaus (topping)
  • Mayonaise
Saté buffet
  • Malse varkenshaassaté in satésaus
  • Kipsaté in satésaus
  • Gehaktballetjes in pikante saus
  • Gebakken aardappelen
  • Gemengde sla
  • Mayonaise
Pasta buffet
  • Pasta bolognese
  • Pasta carbonara
  • Geraspte kaas
  • Rauwkostsalade
  • Stokbrood
  • Aioli
Bourgondisch buffet
  • Spareribs
  • Karbonade in jus
  • Chickenwings in Piri Piri
  • Warme groenten
  • Gebakken aardappelen
  • Mayonaise
Stamppot buffet
  • Stamppot boerenkool
  • Stamppot zuurkool
  • Rookworst
  • Gehaktbal in jus
  • Gebakken spekjes
  • Mosterd en piccalilly
  • Zilveruitjes
  • Jus
Zomer stamppot buffet
  • Zomerse preistamppot met kaas en paprika
  • Rode bietenstamppot met uitjes en appeltjes
  • Rundervink
  • Merguez worstje
  • Jus
Hollands buffet
  • Gehaktbal in jus
  • Lekkerbekje
  • Aardappelpuree
  • Rode kool
  • Appelmoes
  • Ravigottesaus
  • Mayonaise
Salade buffet
  • Italiaanse pastasalade
  • Frisse gemengde salade
  • Warm gerookte zalmmoot
  • Gegrilde kipmedaillons uit de oven
  • 2 soorten dressing
  • Vers gebakken stokbrood
  • Huisgemaakte kruidenboter
Verder verzorgen wij:
  • Chaving dishes inclusief brandpasta
  • Tangen en lepels
  • Bordjes, bestek en servetten
  • Broodmand

Prijs  in overleg  (te bestellen va. 10 pers.)
Overwerken wordt een stuk aantrekkelijker met onze heerlijke overwerkbuffetten. Wij hebben verschillende buffetten voor u samengesteld.

Wij zullen het buffet voor u op de afgesproken locatie neerzetten, op een dusdanige manier dat u  en uw collega’s direct kunnen beginnen met eten. I.v.m. de goede verzorging van het buffet, verzoeken wij u voordat wij beginnen met het neerzetten de volgende zaken gereed te hebben op de plaats van het buffet: 

220 volt aansluiting en buffettafels